Je bevindt je hier: Home » Behandelingen » Coördinatieve reflexologie

Coördinatieve reflexologie

Coördinatieve Reflexologie is ontwikkeld door Shmuel Zaïdel, een Israëlische leraar lichamelijke opvoeding en danser, die ‘gepakt’ werd door de voetreflexologie. Zijn achtergrond is zeer duidelijk te zien in de voetreflexologie en maakt hem net zo uniek. Coördinatieve reflexologie is dansen met de voeten. Een massagetechniek waarbij wordt gemasseerd in een constante, vloeiende beweging op meerdere punten op hetzelfde moment.

Coördinatieve reflexologie

De voet wordt vanuit verschillende invalshoeken bekeken en gemasseerd. Niet alleen de voet, maar ook kuit en onderbeen wordt hierbij gemasseerd. De kuiten worden gezien als een energie-geleider door de lange bloedbanen. Door deze te behandelen, wordt het therapeutisch effect verhoogd voor de reflexologie behandeling.

Daarnaast wordt er op verschillende punten op hetzelfde moment gewerkt, waardoor het lichaam en de geest een input ontvangt om hiermee om te gaan. Op deze manier kan controle losgelaten worden, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden. Het is een uitermate ontspannende en zeer effectieve manier van masseren die zeer aardend werkt.

Mariette-Wessels_reflexzonetherapeut

Hoi, ik ben Mariëtte.
Reflexzonetherapeut.

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Neem dan gerust contact met mij op, ik sta je graag te woord.

T: 06-48 34 65 27

Liever even mailen?

Je mag natuurlijk ook even een mail versturen. Dan zal ik deze zo spoedig mogelijk beantwoorden of contact met je op nemen.

Scroll naar boven