Je bevindt je hier: Home » Behandelingen » Metamorfose massage

Metamorfose massage

Achtergrond

Robert St. John ontdekte dat deze simpele aanraking vaak grote veranderingen in gang zet, dat mensen die sessies ontvangen steeds beter hun mogelijkheden kunnen verwerkelijken.

Tijdens de zwangerschap wordt de basis gelegd voor ons lichamelijke, mentale en gevoelsleven. Tijdens deze negen maanden worden we door veel factoren beïnvloed, deels via onze moeder.

Metamorfose massage

Blokkeringen die in deze periode ontstaan, bepalen ons leven na de geboorte. Door behandeling van de reflexzones in de voeten, kunnen deze blokkeringen worden opgeheven. Daardoor komt energie vrij die in de prenatale periode geblokkeerd was, waardoor als het ware een metamorfose optreedt.

Metamorfose massage activeert de zelf-genezende eigenschappen van de mens. Door de creatieve krachten in ons positief te gebruiken, kunnen we ons leven een keer ten goede laten nemen: naar lichamelijk en geestelijk welzijn.

Behandeling en effect

Metamorfosemassage is een zachte massage van de handen, de voeten en het hoofd. Deze behandeling kan helpen om (oude) patronen los te laten en kan een ‘grote verandering’ teweeg brengen.

Alles wordt in het lichaam opgeslagen wat niet meteen verwerkt wordt, waaronder stress en emoties. Wanneer die opslag volloopt, is er geen ruimte meer over. Er is dan maar weinig voor nodig om de boel vast te zetten. Je komt niet meer vooruit, alles kost energie die er eigenlijk niet meer is. Er zijn ongetwijfeld signalen geweest voor die tijd, maar er is waarschijnlijk door tijdgebrek, werkdruk enzovoort niet goed naar geluisterd.

Het is belangrijk om goed naar die signalen van het lichaam te luisteren. Daar zijn verschillende methodes voor, waarvan metamorfosemassage er een is.

Mariette-Wessels_reflexzonetherapeut

Hoi, ik ben Mariëtte.
Reflexzonetherapeut.

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Neem dan gerust contact met mij op, ik sta je graag te woord.

T: 06-48 34 65 27

Liever even mailen?

Je mag natuurlijk ook even een mail versturen. Dan zal ik deze zo spoedig mogelijk beantwoorden of contact met je op nemen.

Scroll naar boven