Je bevindt je hier: Home » Reflexzonetherapie » Reflexzonetherapie, wat is het?

Reflexzonetherapie, wat is het?

Reflexzonetherapie is een eeuwenoude natuurlijke en veilige therapievorm die toegepast wordt bij een reeks van klachten. Het is een therapievorm die prima ingezet kan worden naast een reguliere behandeling of andere behandelvormen.

Reflexzone therapie - wat is het?

Reflexpunten en zones
De therapie gaat uit van het principe dat er in de voetreflexzones, de handreflexzones en oorreflexzones gebieden liggen die corresponderen met organen en andere delen van het lichaam. Door deze reflexpunten volgens bepaalde technieken te behandelen, wordt het zelf genezend vermogen geactiveerd.

Reflexzonetherapie is een behandelwijze vanuit een holistische benadering, dat wil zeggen dat er naar de gehele mens wordt gekeken en niet alleen naar de klacht (lichaam en geest zijn met elkaar verbonden).
Door een frequente behandeling zal het lichaam opgehoopte afvalstoffen gemakkelijker kwijtraken, verbetert de doorbloeding van het hele lichaam en de zuurstoftoevoer naar de organen.

Mariette-Wessels_reflexzonetherapeut

Hoi, ik ben Mariëtte.
Reflexzonetherapeut.

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Neem dan gerust contact met mij op, ik sta je graag te woord.

T: 06-48 34 65 27

Liever even mailen?

Je mag natuurlijk ook even een mail versturen. Dan zal ik deze zo spoedig mogelijk beantwoorden of contact met je op nemen.

Scroll naar boven