Je bevindt je hier: Home » Behandelingen » Bloesemremedies

Bloesemremedies

Bloemen zijn de creatieve uitdrukking van ‘de ziel van de natuur’ volgens Bram Zaalberg van Bloesemremedies Nederland. Bloesemtherapie is begin vorige eeuw door Dr. Edward Bach ontwikkeld, de Bach Bloesems, waarbij hij ervan uit ging dat de werkelijke oorzaak van ziekte in het gevoelsleven van de mens ligt.

In contact met je gevoel

Bloesemremedies zijn vloeibare, gepotentieerde preparaten, die een duidelijke stempel dragen van een bepaalde bloem. De remedies zorgen ervoor dat je beter in contact komt met je eigen gevoel. Je merkt dat doordat je een nieuw inzicht krijgt, ineens weet hoe je een probleem op kunt lossen of een emotie weer in balans kunt krijgen.

Het laat ons bloeien!

Emoties in evenwicht

Bloesemremedies werken in op ons gevoel en onze emoties. Ze brengen negatieve emoties in evenwicht en halen het positieve naar boven. Ieder mens kent wel eens gevoelens van onzekerheid, verdriet, eenzaamheid, boosheid, angst, faalangst, jaloezie etc. Soms weten we hier niet goed mee om te gaan en kunnen we, als dit lang aanhoudt, lichamelijke en/of psychische klachten krijgen.

Bloesemremedie therapie

Wat doet het?

Lichamelijke klachten in een vergevorderd stadium kunnen niet helemaal genezen, maar er kan wel verlichting van het probleem, en inzicht in het probleem gevonden worden door het gebruik van bloesemremedies. De remedies hebben geen bijwerkingen, zijn veilig, werken zacht de emotionele lagen door en werken aan het herstellen van de harmonie.

Ze kunnen naast reguliere geneesmiddelen worden ingezet, zijn niet verslavend en geschikt voor het hele gezin, voor jong en oud.

Bloesemremedies vullen aan waar jij een tekort aan hebt.
Als jij je steeds zwaarmoedig voelde, laten de bloesems de andere kant voelen;

  • Je voelt je lichter
  • Opgewekter, blijer etcetera
  • Je hebt meer energie
  • Het negatieve en het positieve vullen elkaar aan en je voelt je in harmonie

In het begin kun je ook wat gevoeliger zijn.
Deze gevoeligheid kan zich uitten in:

  • sneller in tranen zijn
  • geïrriteerdheid
  • ontroerd zijn

Ook kan het zijn dat je bestaande klachten even verergeren. Maar dat gaat vanzelf weer over. Je wordt je bewust van je omgeving, personen, situaties, omstandigheden waar je last van hebt en van je eigen gevoelens. Je bent dan letterlijk aan het opruimen. Door het gebruiken van bloesemremedies ga je werken aan jezelf, en neem je de verantwoordelijkheid van je leven in eigen hand.

bloesemremedies
Mariette-Wessels_reflexzonetherapeut

Hoi, ik ben Mariëtte.
Reflexzonetherapeut.

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?
Neem dan gerust contact met mij op, ik sta je graag te woord.

T: 06-48 34 65 27

Liever even mailen?

Je mag natuurlijk ook even een mail versturen. Dan zal ik deze zo spoedig mogelijk beantwoorden of contact met je op nemen.

Scroll naar boven