Je bevindt je hier: Home » Praktijk » Reflexzonetherapeut Mariëtte Wessels

Reflexzonetherapeut Mariëtte Wessels

Als kind kwam ik in contact met alternatieve therapieën, waaronder voetreflex. Ik vond het toen al fascinerend om te ervaren dat de therapeut via zones op mijn voeten kon zien en voelen waar mijn lichamelijke klachten vandaan kwamen en dat ze via voetmassages de klachten kon behandelen.

Door de jaren heen is de interesse in alternatieve geneeswijzen altijd blijven bestaan en ben ik me er verder in gaan verdiepen. Na een basiscursus aromatherapie en een oriëntatiecursus voet- en handmassage heb ik mijn diploma van de 4-jarige HBO-beroepsopleiding Reflexzonetherapie bij Stichting Phoenix in Den Haag behaald. Sinds 2010 heb ik een eigen praktijk in Uden, eerst naast mijn reguliere baan, maar inmiddels volledig zelfstandig. Met passie werk ik in mijn praktijk, waarbij ik in een rustige en warme sfeer onverdeelde aandacht kan geven aan mijn cliënten. Dat is voor mij een voorwaarde: het bieden van veiligheid, vertrouwen, een ontspannen sfeer en een liefdevolle, professionele houding.

mariette-Wessels-reflexzonepraktijk

Om bij te blijven in mijn vakgebied en mijn kennis op niveau te houden volg ik met regelmaat cursussen en bijscholingen.
Van mijn enthousiasme voor dit mooie en inspirerende vak maak ik je graag deelgenoot. Van harte nodig ik je dan ook uit om het eens te komen ervaren.

Scroll naar boven